THEOFANIS
FOOD EXPERIENCE
ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Πιάτα που έχουν σφραγίσει τη γευστική ταυτότητα του μενού μας είναι η σαλάτα Ξυδάτο Χταπόδι με καπνιστή μελιτζανοσαλάτα και χόρτα εποχής, η Σαντορινιά Μπραντάδα με παραδοσιακή κόκκινη σάλτσα από τοπικά ντοματίνια, με κροκέτες μπακαλιάρου και κρέμα από χλωρό (τοπικό τυρί), το Νιόκι με Χταπόδι με βουβαλίσιο λουκάνικο και καλοκαιρινή τρούφα.
Ξεχωριστή επιλογή από τα “Ωμά” μας το Καρπάτσιο Σφυρίδας με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μοσχολέμονο, σχινόπρασο, χοντρό αλατι και χαβιάρι sevruga.
ΤΟ ΚΕΛΑΡΙ ΜΑΣ
Το Κελάρι μας απαρτίζεται από κρασιά τοπικών, ελληνικών αλλά και γνωστών διεθνών αμπελώνων.
Όλες οι ετικέτες μας έχουν επιλεχθεί ώστε να συνδυάζονται αρμονικά με όλα τα πιάτα του μενού μας για να απογειώσουν τη γευστική σας απόλαυση.
Η λίστα μας περιλαμβάνει επιλεγμένες ετικέτες Λευκών, Ροζέ και Κόκκινων κρασιών.
Αξίζει να δοκιμάσετε γνωστές ποικιλίες που προέρχονται από τους Ελληνικούς Αμπελώνες , αλλά και τις διάσημες ποικιλίες του νησιού όπως το Νυχτέρι, το Ασύρτικο, το Αηδάνι, από τα οινοποιεία της Σαντορίνης.
Στην κάβα μας θα βρείτε επίσης επώνυμες διεθνείς ετικέτες από Σαμπάνιες και αφρώδη κρασιά.
Το καταρτισμένο σέρβις μας μπορεί να προτείνει το κατάλληλο κρασί που θα ταιριάξει με το φαγητό σας.